elismerés

2021.01.15. 15:25

Ismét a családbarát munkahelyek közé került a tatabányai Bridgestone

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát-Munkahely Pályázat díjazottjai közé ismét bekerült a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

M. K.

Forrás: Beküldött

A Bridgestone Tatabánya elnyerte a Családbarát- Munkahely címet. A pályázat célja, hogy támogassa a családbarát-munkahelyek kialakítását és fejlesztését elősegítő programokat, melyek hozzájárulnak a családi, a magán­életi és a munkahelyi kötelezettségek összehangolásához.

A csaknem 1200 munkavállalót foglalkoztató cégnél mindig az ember az első, ezt tettekben is megmutatja. Családbarát intézkedései között az elmúlt egy évben kiemelt szerepet kapott a munka-magánélet egyensúlyának elősegítése, a dolgozói és családi egészségtudatosság fejlesztése, a rekreációs programok sora, valamint a gyermeknevelést támogató intézkedések.

Ezek között olyan kezdeményezések szerepelnek, mint a 12 órás, három munkanap után három szabadnapot biztosító munkarend, az irodai dolgozók számára rugalmas munkaidő és home office lehetősége, a munkavállalók sport, szabadidős és kulturális programjainak támogatása, a valamennyi dolgozóra kiterjedő egészségbiztosítási ellátás, a munkavállalói segítségnyújtási program keretén belül elérhető szakértői tanácsadás jogi, pénzügyi és pszichológiai témákban vagy a jótékonysági programokban való részvételi lehetőség.

– Kollégáink mindig számíthatnak arra, hogy segítjük őket és családjaikat egészségük megőrzésében, a gyermekvállalásban, valamint abban, hogy minőségi időt tudjanak egymással tölteni, miközben azon dolgozunk, hogy vonzó és jó hangulatú munkahelyet biztosítsunk számukra – mondta Topolcsik Melinda, ügyvezető igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!