elismerés

2020.06.28. 18:16

Két rangos díjat is kapott a Henkel Környén készülő Pattex ragasztómárkája

A Tatabánya-Környe Ipari Parkban készülő Pattex termékek Superbrands és Business Super­brands díjban is részesültek.

Mórocz Károly

Forrás: Beküldött

A Henkel Magyarország idén tizenharmadik alkalommal nyerte el a Business Superbrands címet. Emellett a Henkel márkák közül a Persil Super­brands, míg a Tatabánya-Környe Ipari Parkban készülő Pattex termékek Superbrands és Business Super­brands díjban is részesültek.

– Nagyon, nagyon büszkék vagyunk, hogy ebben az elismerésben a Henkel mellett már negyedik alkalommal a Pattex ragasztómárkánk is szerepel.

A díjak évről évre egyfajta pozitív visszajelzések számunkra vásárlóink és partnereink megelégedettségéről, arról, hogy sikeres, hiteles és megbízható márkaként számolnak velünk – mondta dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Pattex széles termékválasztékával valamennyi ragasztási, szerelési és javítási munkához kínál megoldást. Az építőipari szakemberek számára és lakossági felhasználásra egyaránt olyan megbízható, professzionális minőséget képviselő, ugyanakkor könnyen használható ragasztókat kínál, amelyek megkönnyítik a munkát, illetve örömmé teszik az otthoni barkácsolást.

A Superbrands seregszemlén immáron 13. alkalommal a Persil is elismerésben részesült. A mosószermárka a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó folyamatos innovációival bizonyít évről évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!