gyártásfejlesztés

2019.10.21. 14:22

Harmóniában ember és robot az esztergomi Suzukinál

A még költséghatékonyabb autózásért a vállalat jelentősen modernizálta logisztikai rendszerét, intelligenssé tette hegesztési hálózatát.

M. K.

Forrás: Beküldött

Fotó: GABOR FENYES

A három éve indult, többlépcsős gyártásfejlesztés eredményeképpen hamarosan még biztonságosabb, a legfejlettebb technológiai, piaci és környezetvédelmi elvárásoknak megfelelő autók gördülnek ki az esztergomi Suzuki-gyárból.

Annak érdekében, hogy a vállalat zöldebbé és költséghatékonyabbá tegye az autózást, az alkatrészgyártáshoz szükséges polimerek új összetételének fejlesztésén dolgozik, jelentősen modernizálta logisztikai rendszerét, intelligenssé tette hegesztési hálózatát. A projekt megvalósítása több mint 100 szakember összehangolt munkájával érhető el.

– Gyártástechnológiai fejlesztésünk újabb fontos szakaszához ért. Jelentős eredményeket sikerült elérnünk az innovációban, így a jövőben az igényeket még inkább kielégítő autókat kínálhatunk vásárlóinknak. A digitalizációnak köszönhetően a japán anyavállalat tervezőasztalairól hamarabb kerülnek az autók a hazai tömeggyártásba, ezáltal felgyorsítva az új modellek bevezetését a magyar piacra – mondta dr. Urbán László, a vállalat vezérigazgató-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!