változás

2018.11.16. 19:15

Bezárnak két takarékpénztári fiókot a Kisbéri járásban

A Pannon Takarék Bank Zrt. költségoptimalizálás miatt zárja be két fiókját. Az indoklás ésszerűnek tűnik.

P. P.

Fotó: P. P./24 Óra

Az a lehető legtermészetesebb, ha az ember könnyen hozzászokik a jóhoz, arról nehezen mond le. Így vannak ezzel Bakonyszombathely és Súr lakói közül mindazok, akik megtakarításaikat a Pannon Takarék Bank Zrt. helybéli kirendeltségein helyezték el, hogy a pénzintézet kamatoztassa forintjaikat. Elsősorban őket érinti kellemetlenül, hogy a cég vezetői arról tájékoztatták őket néhány napja, hogy hamarosan megszüntetik ezeket a fiókjaikat.

Döntésük okairól Hartmann Imre elnököt kérdeztük. Egyebek mellett megtudtuk tőle, hogy azért kényszerülnek erre, mert az évekkel ezelőtti gyakorlattal szemben jelentősen megnövekedett az internetes utalások és egyéb ügyek intézése, ugyanakkor drasztikusan csökkent az olyan tranzakcióké, melyeket személyesen intéztek ügyfeleik. Elsősorban emiatt vált gazdaságtalanná ezen kirendeltségek fenntartása, így a szervezet racionalizálásra kényszerült. Bíznak abban, hogy ügyfeleik közül senki sem pártol el tőlük, akiket sokkal több és magasabb szintű szolgáltatással várnak a jövőben Kisbéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!