Celebmustra

2024.03.17. 19:54

Lángoló burgertől és a cuki celebgyerektől is olvadozhatsz

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal a csodaszép tatabányai influenszer-királynő, Kunu Alexandra, az Esztergom mellett éldegélő, viszkis-keramikus, Ambrus Attila, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós, és – kétszer is – az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Magáról nyit múzeumot a Viszkis

Ambrus Attila Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan boltot nyit a feleségével közösen. Ez azonban nem is lenne nagy hír. Csakh gy az új szentendrei üzletben egy sarok mini múzeumnak lesz berendezve, és a bankrablóból lett keramikus múltját mutatja majd be. A Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila videóban beszélt arról, hogy a mini múzeumban 20 éves múlt elevenedik majd meg a videóban is látható dobozok tartalmának köszönhetően. 

El nem tudom képzelni, mi van benne. Mindenféle régi ereklyék

– fogalmazott a Viszkis, humorosan hozzátéve, reméli, hogy pénzt is rejtenek a dobozok. 

Legyőzte a hamburgert Fekete Miklós?

A Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós sikeres Youtube-csatornát visz, ahol lassan már  75 ezer feliratkozóval büszkélkedhet. Követői nagy örömére a csatornán Miki az edzés és a súlyemelés mellett szívesen mutat be kajálós tartalmakat is. Az új profilba  gyakorlatilag minden beletartozik, ami csak lehetséges: egzotikus ételek tesztelése, minél nagyobb mennyiségű és minél csípősebb ételek elfogyasztása, tesztek és különféle kihívások is megtalálhatóak a csatornáján.

Legutóbbi videójában is hasonló próbatétel elé állította magát. Egy hamburgerező kihívásában vett részt: a főváros legerősebb, legcsípősebb burgerét próbálta legyűrni, amiért 20 ezer forint jutalom is járt annak, akinek sikerült a feladat.

Elolvadsz, ha meghallod: titekot!

Kunu Alexandra újabb videóval varázsolta el követőit. A tatabányai influenszerkirálynő ezúttal nem saját magáról, hanem ellenállhatatlanul cuki kisfiáról, Nátánielről posztolt Instagram-oldalán. Ezt a párbeszédet neked is hallanod kell!

Két népszerű énekest hoz a tavasz

Tatabánya közösségi oldalán tette közzé a hírt, hogy a 30Y frontembere, Beck Zoltán és az egykori Heaven Street Seven frontembere, Szűcs Krisztián Tatabányára hozza közös, Cseh Tamás és Csengey Dénes dalaiból összeállított estjé, a szövegíró fiának, Csengey Balázsnak a segítségével. 

A Beck Zoli és Szűcs Krisztián által befejezett dalok régiek is, mégis maiak, hiszen most nyerték el végső formájukat. A rekonstruáló, alkotó folyamatot követően „a fiúk a dolgok mélyére ásnak” a színpadon, így elevenedik meg és ér össze múlt és jelen a dalokban.

– A meglévő vázlatokat, dallamos kazettákat meghallgattuk, a kéziratokat olvastuk, a versszövegekre írt akkordokat átjátszottuk, a dalokra vonatkozó szerzői megjegyzéseket – amelyek a kéziratokon, levelekben, véletlenül rögzített beszélgetésekben őrződtek meg – értelmeztük: restauráltunk vagy éppen újraírtunk. Közben rajzolódott az a narratív keret, ami ezeket a dalokat műsorként egyben tartja, és ebben kerestük magunkat, azt az önazonosságot, ami a számunkra elengedhetetlen. Szóval mi a saját dalainkat kell, hogy játsszuk, nekünk képviselnünk kell ezeknek a daloknak az igazságát, nem egyszerűen eljátszani azokat így-úgy – foglalja össze Beck Zoli a Másnap műsor összerendezését.

Kutyafüle a többi poszt, Pápai Jocit nézzétek!

Az aranytorkú tatai énekes Instagram-oldalán olyan cuki fotóval rukkolt elő, amitől olvadásnak indul minden monitor és telefonkijelző. Pápai Joci családja bővüléséről számolt be. A négylábú jövevény Joci húgáékhoz költözött be. A kis Beagle a poszt tanúsága szerint hatalmas mosolyt csalt az énekes arcára. A kommentek szerint pedig a rajongók is odáig vannak érte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában