Fellépés

2024.02.02. 07:16

Itt a nyolcadik, nyári Azahriah-koncert: erődkoncertet ad a Sziget nagyszínpada előtt

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ Facebook-oldalán jelentette be a hírt, augusztus 3-án az észak-komáromi erődben lép fel hazánk egyik legnépszerűbb előadója, Azahriah.

Kemma.hu

Mint ismert, a fiatal sztár a Puskás Arénában májusban  triplázni fog, és minap megjelent Azahriah Instagram-oldalán az is, hogy nyáron hét helyszínen lehet majd találkozni vele, többek között a Sziget nagyszínpadán. Találtunk viszont egy nyolcadik helyet, lényegében egy lépésnyire a magyar-szlovák határtól. Észak-Komáromban csak egyszer lép színpadra, így a rajongók hamar elkezdték a jegyvásárlást a bejelentést követően, nehogy lemaradjanak az alkalomról.

Azahriah tavaly járt legutóbb vármegyénkben, akkor Tatán lépett fel a Víz, Zene, Virág Fesztiválon, ahol szintén rengetegen voltak rá kíváncsiak. A Duna másik, magyar oldalára is érkeznek neves fellépők, a Monostori erődben ugyanis az idén sem marad el az ErődFeszt. A májusi rendezvény fellépői között szerepel a Tankcsapda, Charlie és Dzsúdló is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!