Celeb

2024.01.14. 13:32

Megjósolták Molnár Gusztáv jövőjét - ez vár az észak-komáromi színészre

Az elmúlt időszak küzdelmei úgy tűnik, véget értek Molnár Gusztáv számára. Legalábbis ezt látja a kártyákban Lénárt Évi jósnő.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, alig pár hónappal ezelőtt hagyta el azt a komlói rehabilitációs intézetet az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, aki hatalmas átalakuláson és változáson ment keresztül. 

Nem Gusztáv az egyetlen, aki megjárta a poklok-poklát, de az biztos, hogy neki sikerült hátrahagynia a démonjait. Legalábbis a jósnő, Lénárt Évi szerint, aki úgy látja, hogy a színész élete végre jóra fordulhat, s megvalósíthatja régóta dédelgetett terveit. Ahogyan arról a Ripost is írt:

Gusztáv élete jóra fordul, a rehabilitáció jót tett neki. Sokat javult az állapota, tele van tervekkel is, amiket valóra akar váltani. Ezek közül néhányat sikerül is megvalósítania 2024-ben

– kezdte a jósnő, aki azt is elárulta, mi várható a színész magánéletében.

Gusztáv még decemberben, Hajdú Péter műsorában kendőzetlen őszinteséggel vallott élete másik legkeményebb harcáról, ami a házassága megmentése volt. Sajnos ebben a csatában a színész elbukott, s így élete szerelméről is le kellett mondania. Válásuk az interneten, Sykpe-on keresztül zajlott le, Gusztáv ugyanis ekkor még az elvonón volt. 

A színész összetörten vallotta meg, hogy százötvenhárom napon keresztül csak sírt, mikor bekerült a rehabra, és valahogyan fejben próbálta megbeszélni a dolgokat Vivivel, személyesen ugyanis nem találkozhattak. Bár Gusztáv mára már elhagyhatta az elvonót, volt feleségével azóta sem beszéltek, ennek pedig komoly oka van:

„Azt hiszem, hogy nem vagyok még erre készen. Én őt életem szerelmének tartom. Hozott egy döntést és én ezt tiszteletben tartom... Én pedig cserbenhagytam őt...” – mondta akkor a Frizbiben a színész, akinek éppen ezért nem egyszerű most a párkeresés sem. Ezt Lénárt Évi is megerősítette, aki egyelőre azt látja, hogy Gusztáv nem tette még túl magát Vivienen, ezért még képtelen lenne egy komoly kapcsolatra. A türelem azonban idővel rózsát terem...

Szerelem terén nem látok másik nőt, a szíve mélyén nagyon bánja, hogy elvesztette Vivient. Még idő kell, mire újra komoly kapcsolatot tud kezdeni, és ez inkább jövőre, 2025-ben lesz

– mondta el a Ripostnak a jósnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában