Verziók

2023.12.27. 17:00

Valaki kamuzik? Tényleg Majka intézte Pápai Joci „átigazolását”?

A kereskedelmi csatornát váltott Majka szerint ő úgy tárgyalt az új partnerekkel, hogy feltételként szabta, hogy vele mehessen a fegyverhordozója Joci is. A tatai énekes azonban egészen máshogy tálalta a történteket saját közösségi felületein.

Kemma.hu

Pápai Joci és Majka kétféleképpen élte meg az átigazolást a konkurenciához

Forrás: Peter Majoros/Facebook

A Bors vette észre és vetette fel a furcsa ellentmondást, ami a mostanáig a TV2 csapatát erősítő Majka, és képernyős társa, Pápai Joci kommunikációja között húzódik. Mindketten beszámoltak ugyanis a napokban arról, hogy a TV2-től átigazolnak egy másik kereskedelmi csatornához. Csakhogy, ha figylemesen olvassuk a posztolt sorokat, feltűnhet, hogy valaki nem mond igazat, vagy legalábbis nagyzol.

A nagy bulvár bomba robbanásáig az év legutolsó hetéig kellett várni. Kiderült, hogy a TV2 két sztárja, Majka és Pápai Joci dobbantott a TV2-től, és meg sem álltak a konkurenciáig. A hír a TV2 vezetőségét nem lepte meg, amit alátámaszt Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatójának egyik friss nyilatkozata is, amelyet az Indexnek adott.

Ezek az átigazolások minden televíziós piacon előfordulnak, különösen akkor, ha a műsorvezető nem alkalmazottja a televíziónak, hanem a megbízásai adott műsorokhoz kapcsolódnak, ahogy ez Majka esetében is történt. Távozása tulajdonképpen bármikor várható volt, mert tudtam, hogy rendszeresen tárgyal a versenytársunkkal.  De mindenképpen szeretném megköszönni neki az elmúlt 13 év munkáját

– fogalmazott a tévés szakember.

A Bors cikke szerint, azt, hogy Majka milyen sűrűn és miről tárgyalt az elmúlt időszakban az RTL embereivel, sosem fogjuk megtudni, hiszen az üzleti titoknak számít. Az azonban tény, hogy a celeb mára már tisztában van azzal, hogy  a televíziós produkciókban szüksége van egy társra, egy poén-partnerre, aki mellett száz százalékig ki tud teljesedni. Így teljesen érthető, ha Majka úgy tárgyalt az új partnerekkel, hogy feltételként szabta, hogy vele mehessen Pápai Joci is. 

Aki mindkét zenészt követi a közösségi médiában, észrevehette, hogy Majka és Joci szinte egy időben posztoltak az átigazolásról. Csakhogy kicsit másképpen értelmezték, tálalták a történteket.

Testvérem! Isten hozott téged is az RTL-nél! Mivel 20 éve “együtt hajtunk, együtt halunk”, nélküled nem mentem volna sehova!

− írta Majka.

Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket!

− fogalmazott Joci.

Majka tehát azt írta, hogy ő mindenképpen magával akarta vinni jó barátját, Joci viszont teljes mértékben a saját képességeinek tulajdonította a lehetőséget. Vajon ki mondott igazat és ki ferdítette el a tényeket a srácok közül?

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!