Portéka

2023.11.17. 14:01

Ambrus Attila: „Nem szeretem, ha azért veszik meg a kerámiáim, mert kiraboltam 30 bankot”

A Viszkis, vagy most már sokkal inkább Kerámiás, munkával készül az ünnepekre.

Kemma.hu

Ambrus Attila az idei bábolnai Sonkafesztiválra is elvitte a kerámiáit

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Közeledik a karácsony, sokan már azon gondolkodnak, mivel is ajándékozhatnák meg szeretteiket. Van, aki inkább „élményt ad, és van, aki tárgyat. Akik esetleg nem tudják, mivel is lephetnék meg családtagjaikat, barátaikat, azok számára kitűnő megoldás lehet például egy kerámiatárgy. 

Ambrus Attila a börtönben töltött évek alatt tanulta ki a keramika csínját-bínját. Jelenleg is keramikusként keresi a kenyérrevalót, így az ünnepek előtt sem pihen.

Nem szeretem, ha azért veszik meg a termékeim, mert kiraboltam harminc bankot. Sokan azért utálnak, mert azt mondják, a múltamból élek. Közben azt nem látják, hogy én rengeteget tanultam a börtönben, míg mások csak gyúrtak, vagy hagyták, hogy teljen fölöttük az idő

 – idézi Ambrus szavait a Bors.

Ambrus Attilával és munkáival egyébként Komárnóban akár most is találkozhatnak a kerámia iránt érdeklődők Ambrus Attilával, az András-napi vásáron kint van a portékáival.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában