Volt közös téma

2023.10.14. 10:40

Pintér Tenya exfeleségei együtt pihenték ki a házaséveket - 3 napot töltöttel el a Bakonyban

A tatabányai származású sportriporter és tévés személyiség, Palik László egy ideje a televízió képernyőjéről átevezett az internetes felületre. A Palikék világa by Manna legújabb adásának vendége Janza Kata volt. A vármegyénkben is számtalanszor fellépő díva sokak meglepetésére elárulta, hogy kivel töltött el pár napot a Bakonyban.

Kemma.hu

 Janza Kata színésznőnek köztudottan remek a viszonya volt férjével, a bakonyaljai kötődésű Pintér Tiborral. Ám nem csak vele, hanem a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának másik exfeleségével, Nyíri Beával is jóban van az EMeRTon-díjas musicalénekes.

Három napot szerettem volna a nyáron nem úgy pörögni, mint a mérgezett egér, és azt mondtam, hogy akkor legyen most három nap meditálás és nyugalom. Azon gondolkoztam, hogy kit hívnék el, és ugye Tenyuskánk második feleségét, aki a Samu keresztmamája, őt kérdeztem meg, hogy nem jössz el velem semmit sem csinálni a Bakonyba, a patakpartra? Ott voltunk három napot együtt.

– mesélte el a döntés hátterét Janza Kata, aki nem tétlenkedett, fel is hívta volt férjét, hogy közölje vele, Beával pihenik ki a korábbi éveket.

Az első és a második feleséged a Bakonyba próbálja kiheverni a házasságaikat. Ez a Pintér Tenya Mentálhigiénés Pszichés Csoport, de nagyon jól állunk a foglalkozással. Második napja itt vagyunk, Tibikém, mindent kibeszéltünk és feldolgoztunk, ez rád nézve nem biztos, hogy jó, de mi nagyszerűen érezzük magunkat.

– fogalmazott jó humorral az exfeleség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!