Sztárban sztár leszek!

2023.10.28. 08:32

Elvarázsoltságot örökölt édesapjától a sztárban sztáros Lili, Széchenyi ükonukája

A gyermelyi Széchenyi Lili, a legnagyobb magyar, Széchenyi István ükunokája az ötödik élő showra készül a TV2 Sztárban sztár leszek! műsorában. Most kiderült róla egy, s más.

Kemma.hu

Széchenyi Lili a Sztárban sztár leszekben bizonyította rátermettségét

Forrás: TV2

Széchenyi Lilit a TV2 riportere, Nagy Réka kérdezte arról, hogy milyen tevékenységeket végezne szívesen. Lili elmondta, hogy kiugrana repülőből, siklóernyőzne, vagy elmenne Indonéziába vulkán túrára napfelkeltét csodálni. De az is elhangzott, hogy szívesen bevállalna egy akrobatikus elemekkel megtűzdelt színpadi produkciót, ahol leeresztik a magasból. 

Azt is megkérdezte tőle a riporter, milyen tulajdonságokat örökölt a szüleitől. Széchenyi István ükunokája erre sem akármilyen válasszal állt elő.

Anyukámtól a mérhetetlen gondoskodást, a szeretettel fordulást az emberekhez. A főzés szeretetét, amely az egyik legfontosabb szeretetnyelv. Még a lelkét is belefőzi az ételbe. Édesapámtól pedig az elvarázsoltságom, amely leginkább otthon tör ki

– árulta el Lili.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!