Gyűlöletlavina

2023.08.23. 13:17

Oroszlányban koncertezett Tóth Vera, aki már aludni sem tud a húgát érő utálathullám miatt +videó

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása az egész országot megdöbbentette, és hatalmas gyűlöletlavinát zúdított az énekesnőre és annak egész családjára. Testvére, Tóth Vera a hétvégén fellépett Oroszlányban, de a koncert előtt és után sem nyilatkozott portálunknak az ügyről. Ennek ellenére úgy tudjuk, már aludni sem tud a nyugtalanságtól, és már nagyon várja az utálathullám végét.

Wágner Zsanett

Tóth Vera a Boroszlányon lépett fel

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf augusztus elején jelentették be, hogy elválnak, ami az egész országot megrázta. Azóta rengeteg utálkozó kommentet és levelet is bezsebeltek minden platformon keresztül, de leginkább az énekesnőt érték támadások.

Közben szintén énekesnő testvére, Tóth Vera férjhez ment, most pedig a TV2-nek nyilatkozott a családot ért nyugtalanító üzenetek és utálkozások miatt. Arra kérte a gyűlölködőket, ha kiutálkodták magukat, akkor most már szépen kéri, mindenki hagyja abba.

Attól még, hogy valaki közszereplő, nem kell mindig áldozatnak lennie

Fogalmazott az énekesnő, aki arra kérte az utálkozó tömeget, hogy ha őt szeretik, akkor legalább rá legyenek tekintettel és miatta fejezzék be a gyűlölködést.

– Már én sem alszom, annyira fáj a gyomrom a gondolattól, hogy mennyire bántják őket – vallotta be Tóth Vera.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!