Városnap

2023.08.30. 16:25

Mi már tudjuk, hol nyomja hétvégén a koccintóst Varga Viktor, Dr BRS és Heincz Gábor BIGA

Városi napokat rendeznek Lábatlanon szeptember 1-3 között. A versenyek és gyerekprogramok mellett a TNT-, a Quack Dr BRS, Varga Viktor és Heincz Gábor BIGA is itt lesz majd.

Kemma.hu

Heincz Gábor Biga, DR BRS, Varga Viktor a színpadon

Forrás: Haon.hu

Fotó: Tóth Imre

Pénteken a Gerenday ház és kertben 16 óra 30 perctől borsétány nyílik a helyi borászok kínálatával. 17 órakor megnyílik a Vármegyénk Gyöngyszemei fotókiállítás. 19 órakor kezdődik a koccintós parti, ott lesz Dr BRS, Varga Viktor és Heincz Gábor BIGA. Szombaton 10 órakor kezdődik a városi kispályás labdarúgókupa a sportpályán. A Duna-parton kajak-kenu verseny, valamint főzőverseny is lesz. 

A Gerenday kertben lesz játszóház, kézműves foglalkozás, légvárak, mesekoncert óriásbábokkal. Fellépnek tánccsoportok, jön a Pesti Zenés Színpad, a Quack zenekar, majd az Elektron Band zárja a napot. Vasárnap 17 órakor a Duna színpadon az Ulbert Underground és Szász Ágnes lép színpadra. 20 órakor a TNT ad koncertet.

Érdekesség, hogy a trió a legutóbbi klipjét nálunk, egészen pontosan a “császári“ Amerikában, azaz a HenryxCity-ben forgatta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában