Felismered a helyszínt?

2023.08.06. 15:19

Nálunk forgatták Varga Viktorék az új slágerük klipjét +videó

Még csak pár napja került fel a legnépszerűbb videómegosztó portálra DR BRS, Heincz Gábor BIGA és Varga Viktor slágergyanús dala, máris túl van a 30 ezer megtekintésen a különleges helyszínen forgatott klip, ami bizony ismerős lehet a vármegyeieknek.

Kemma.hu

Igazi rock&roll életérzést hozott el a szupertrió a “Boom Shot!“ című legújabb szerzeményükkel. 4 évet kellett várni, hogy ismét előrukkoljanak egy slágerrel, legutóbb a hétszeres platinalemezes, “Koccintós“-sal rázták fel a hazai popéletet. Ezt több mint 35 millióan tekintették meg a videómegosztó portálon, ekkora, vagy még nagyobb népszerűségre számíthat újabb közös alkotásuk.

Boom Shot Biga Varga Viktor Hendryx
A triónak láthatóan bejött a helyszín hangulata
Forrás: DR BRS/YouTube

A klip helyszíne a vármegyeieknek ismerős lehet, a kemma olvasóinak viszont biztosan, hiszen a pörgős dal forgatásának a “császári“ Amerika, azaz a HenryxCity adott otthont. A szupertrió láthatóan nagyon élvezte a helyszínt.

Ráadásul, aki figyelmesen megtekinti a klipet, annak további ismerős arcok is feltűnhetnek még. Úgy, mint az electric boogie legendás művelője, Szabó György, a zongoraművész-énekesnő Fehér Lili, a sztáralkotó Johny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars-ból ismert tehetséges táncosok, Mikes Anna és Lissák Laura.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában