Celeb

2023.06.29. 07:00

Galambos Bogi a Soundon valósította meg álmát, édesapja miatt mégis hiányérzete van

Saját ruhakollekcióját árulhatja a Balaton Soundon Galambos Bogi. A tehetséges ruhatervező nagyon hálás ezért a lehetőségért, édesapja miatt mégis hiányérzete van.

Kemma.hu

Galambos Bogi saját ruhakollekcióját árulja álomfesztiválján

Forrás: Bors

Fotó: Földvári Zsófia

Szerdán nyitotta meg kapuit az idei Balaton Sound, ahol nem csak világhírű zenészekkel találkozhatunk, hanem Galambos Bogi saját ruhakollekciójával is, ugyanis a trombitás lánya egy saját standot üzemeltethet álomfesztiválján, számolt be a Borsonline. Bogi nagyon büszke magára, azonban a boldogsága nem felhőtlen, mert édesapja miatt hiányérzete van.

– Nagyon boldog vagyok! Óriási megtiszteltetés ez számomra! Mindig kijövök a Balaton Soundra, ez az álomfesztivál, amit tini korom óta egész évben várok! – fejtette ki a tinilány, hozzátette, ezért is nagyon különösen megtisztelő, hogy most a saját ruhakollekciójával lehet a Soundon. Mint mondta, egyedi ruhadarabokat kínál, amelyek mindegyikében van egy kis őrület, a legtöbbre a saját, vászonra festett képei vannak rányomva.

– A legtöbbet én magam varrtam, mindben benne van az egyéniségem. Újrahasznosított anyagokból dolgozom, ami Olaszországból érkezik, igazán jó minőség, legalábbis ahogy én most megtapintom, ezt érzem – mondta Bogi, akinek elő betérő vendége a Balaton Soundon az édesanyja volt, aki poénból fel is próbált egy Metzker Vikinek készült szettet. 

Bogi elmondta, hogy édesanyja öltözködésben a konzervatívabb vonalat képviseli, ahogy a nagy tömeget sem szereti, így az esti bulikon sem vesz részt. Édesapja, Lajcsi azonban ezekben a bulikban mindig vele volt, ezek az élmények nagyon hiányoznak is a tehetséges ruhatervezőnek.

– Annak idején apukám járt ki velem a Szigetre! Jöhetett velünk mindig egy barátnőm is, apukám pedig ott állt mögöttünk és vigyázott ránk! Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak – nyilatkozta a Borsnak Bogi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában