Játék

2023.04.15. 19:41

Tatabányai ezermesternek szurkolhatunk vasárnap a Zsákbamacskában

A fekete macskáért jelentkezett a TV2 Zsákbamacska című műsorába a tatabányai ezermester, Móker György.

G. D. V.

A tatabányai ezermester 28 év után újra Rózsa Györggyel teheti próbára a szerencséjét

Forrás: TV2

A férfi ugyanis 28 évvel ezelőtt már bejutott a Zsákbamacska forgatására, azonban nem járt szerencsével. Még egy fekete macskát sem vihetett haza, ami akkor nagyon rosszul esett neki. Vasárnap este viszont újra próbálkozhat.

− Mintegy huszonöt nézőt hívtak be a műsorba velem együtt. Többen be is voltak öltözve, hogy minél jobban kitűnjenek a tömegből és őket válassza ki a Rózsa Gyuri. Én ennyire nem készültem, csak a kitűzőmre írtuk rá, hogy delfin és jó nagy betűkkel, hogy Gyuri. Mivel abban az időben volt a szülinapom reméltem, hogy Gyuri ki fogja szúrni és engem is kihív játszani. Sajnos nem igy lett, viszont a mai napig megvan a kitűzőm −  emlékszik vissza a 28 évvel ezelőtti élményeire György, aki fiatalként nagyon csalódottan távozott a műsorból.

−  Huszonévesen azt gondoltam, hogy majd biztos nyereménnyel megyek haza. Most ötvenéves fejjel inkább már csak a játék és az elégtétel miatt jelentkeztem a műsorba. Nem is a nyeremény, a pénz érdekel, hanem egy fekete macskát szeretnék kapni, ami egy örök emlék maradna. Kicsit visszahozva a fiatalságomat −  árulta el az ezermester, aki vasárnap este ismét Rózsa Györggyel játszhat, ugyanis Majkát és Pápai Jocit a legendás tévés váltja házigazdaként a Zsákbamacska speciális adásaiban. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában