Szerencsekerék

2023.01.05. 10:00

„Már le akartak szerződtetni sorfalnak” − Fekete Laciből szuperfegyvert csináltak

A Szerencsekerék keddi adásának sztárvendége Fekete László volt. Kasza Tibivel vicces katonai akciót is megterveztek a játékosok.

Kemma.hu

Fekete László a Szerencsekerékben

Forrás: TV2

Kasza Tibi kérdezte a játékosokat, hogy egy kommandós egységben ki milyen szerepet kapna. A női játékos, Csilla szerint a Csolnokon élő Fekete László lenne a csapat emelte a tétet: be kellene az erősembert zsírozni és betolni valahogy egy harckocsiba. Feketét sem kellett félteni, egyből ironizálni kezdett, hogy majd biztos a csövön kellene kimennie, de egyébként viccesen megjegyezte a saját testalkatára utalva, hogy őt bizony már a focisták is le akarták szerződtetni sorfalnak.  

Végül megegyeztek, hogy a Magyarország legerősebb embereként is ismert, sokszoros világbajnok lenne a faltörő kos, aki menne előre. A 2020-ban visszavonult Fekete egyébként mindent meg is tett erejéért és alkatásért. Volt például, amikor 2,5 kilós hamburgert gyűrt le, 40 pec alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában