Celeb

2022.12.24. 16:42

Nehéz lesz Berki Mazsi karácsonya Krisztián nélkül

Nehéz, mégis reményekkel teli karácsony vár Mazsira: ez lesz az első ünnepe Berki Krisztián nélkül. Az özvegy megfogadta, hogy minden percet kihasznál, amit a gyermekével együtt tölthet.

Kemma.hu

Forrás: Borsonline.hu

Ez lesz az első karácsonya a néhai tatabányai celeb, Berki Krisztián és özvegye, Berki Mazsi kislányának, amelyre már emlékezni is fog. A celeb tavaszi halála nagy terhet rótt Mazsira, akinek egyedülálló édesanyaként, karján egy pici babával kellett megbirkóznia a gyász súlya alatt. A szeretet ünnepén ez még nagyobb megpróbáltatás, de az özvegy pozitívan áll az ünnaphez, amelyet a kislánya az édesapja nélkül tölt. 

Szeretteivel tölti az ünnepet

Mazsi az ünnep kapcsán szólalt meg a Borsnak, szúrta ki a Ripost.

– Tavaly volt az első közös karácsony a kislányommal, ő volt számunkra az igazi ajándék – mondta Berki Mazsi. – Az idén ez annyiban lesz más, hogy Emma most már jobban megérti a dolgokat, nagyon tetszik neki a karácsonyfa, a fények, a világító szarvas, a csillag… Úgy gondolom, hogy jobban meg tudja majd élni az ünnepet, aminek nagyon örülök. Csak arra kell vigyázni, hogy a gömbök fent maradjanak a fán mert nagyon szeret pakolni… – tette hozzá nevetve Mazsi.

Az özvegy szűk családi körben tölti majd a szeretet ünnepét, ahol eddig számára ismeretlen feladatok várnak rá.

– Örömteli várakozás van bennem az ünnepet illetően, a karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez. Az asztalra sokféle étel kerül majd, megpróbálok egy nagyon finom kocsonyát készíteni, lesz emellett halászlé, sütök libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát, kolbászt… Édesanyám hoz töltöttkáposztát. A desszert almás pite, mákos pite és bejgli lesz. Csak győzzük megenni!– tette hozzá.

„Megfogadtam, hogy az idén másként lesz”

A decemberi készülődés persze akaratlanul is egyfajta visszaemlékezés az elmúlt évre, ami Mazsi számára a reményen túl veszteség és fájdalom is egyben. 

– Talán furcsa lesz ezt hallani, de egyfajta nyugodt melegség van most bennem – folytatta Mazsi. – Az idei karácsonyt egészen másképp szerveztem, mint a tavalyit. Az elmúlt évben nagyon sokat, rengeteget dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet, a kislányommal a perceket, ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába! Idén megfogadtam, hogy másként lesz. A gyermekünk már nem lesz kisebb, nem lesz fiatalabb és én nem szeretném elvesztegetni az időmet és a perceinket, amiket közösen, együtt tölthetünk. Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén.

Mint elárulta, Krisztián elvesztése kapcsán pedig sokféle érzés kavarog az özvegyben.

– Talán érthető is, az én helyzetemben. Hogy pontosan mit érzek, azt viszont szeretném megtartani magamnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!