Programváltozás

2022.04.28. 02:00

Júniusban lesz Esztergályos Patrik jótékonysági, exatlonos, motoros rendezvénye

Patrik nagyija is segíteni fog, hogy minél nagyobb támogatást kaphasson a tatabányai szülészet.

Forrás: TV2

Esztergályos Patrik világbajnok és ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző a közösségi oldalon arról számolt be a minap, hogy technikai okokból az eredetileg tervezett május elseje helyett június 12-én szervezi meg ingyenes, jótékonysági motoros felvonulását és rendezvényét Tatabányán, a multifunkcionális sportcsarnoknál. 

Mint elmondta, Exatlon-pálya, exatlonosok, motorosok és egyéb programok is várják majd a gyerekeket, szülőket azon a napon, 14.00 órától.  A legfrissebb hír szerint pedig a fiatal sportoló nagymamája is készül a rendezvényre, mégpedig horgolt szívecskékkel. A mama száz darabot már elkészített, hogy ezzel segítse a tatabányai kórházat, amelynek szülészeti osztályát támogathatják majd a résztvevők. Az ötezer forintos támogatójegyhez jár majd egy-egy horgolt szívkulcstartó, ezekre pedig már érdemes leadni a rendelést, akár Patriknál, akár az édesapja, Esztergályos Zsolt Facebook-oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!