Jubileum

2022.01.01. 11:40

Radics Gigi az anyaságról: „képes vagyok órákig gyönyörködni” Bellában

Radics Gigi, a tehetséges énekesnő vallott pályafutásáról, anyaságról, az eltelt ünnepről és a közeljövő terveiről, amik megkoronázzák majd eddigi szakmabeli éveit.

Wágner Zsanett

Vadonatúj érzésről is énekelt az oroszlányi közönségnek Radics Gigi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

– Az idén már előbb megérkezett, és sokkal tovább megmaradt a kellő hangulatom, mint korábban – válaszolta Radics Gigi arra kérdésünkre, miben volt más az idei ünnepvárás. Kiegészítés következik: sokkal jobban várta ezt az időszakot, mint eddig valaha. Örömének oka egyszerű és nagyszerű is egyben, kislánya, Bella. 

A művésznő oroszlányi fellépése után adott interjút lapunknak, miközben édesanyaként is gyakran megdobbant a szíve. Azt mondja, általában rohanással telt ez az időszak, koncertről koncertre járt, de az idén sokkal inkább meghitt volt az ünnep. – A gyermekem második karácsonya volt az idei. Mondhatni az első, amikor már észlelte a körülötte zajló változásokat – árulta el Gigi. Az ünnepről még annyit megosztott velünk, hogy a karácsonyi menüt édesanyja készítette, de a húsleves és a mézeskalács készítését szívesen vállalta magára a tehetséges énekesnő. 

Radics Gigi kislánya még csak tavaly októberben jött világra, de az énekesnő máris „visszaállt” a munkába. – Amikor a stúdióban vagyok, általában félóránként felhívom anyut, hogy ugye, minden rendben Bellával. Aztán persze mindig megnyugtat, hogy igen, ráadásul Bella nagyon szeret a nagyszüleivel lenni. Munka után pedig rohanok haza hozzá, és képes vagyok órákig gyönyörködni benne – mondta a fiatal anyuka. 

Megtudtuk azt is, hogy Gigi 2022-ben ünnepli pályafutásának jubileumát, akkor lesz ugyanis 10 éve, hogy elsöprő fölénnyel nyerte meg a Megasztár című énekes tehetségkutató hatodik szériáját. A turné pontos állomásairól egyelőre sejtelmesen fogalmazott az énekesnő, azt viszont elárulta, hogy megyénk rajongói egészen biztosan tapsolhatnak neki valamelyik állomáson. 

– Nincs okom panaszra, úgy érzem, csaknem mindent elértem a szakmában, amit szerettem volna. Persze, mindig van feljebb, és sok tervem van még, de összességében elégedett vagyok – hangzott zárszóként Radics Gigitől, aki kedvenc slágereivel köszöntötte az oroszlányi rajongóit a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház színpadán. 

Egyszer minden álom valóra válik Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi a Nógrád megyei Endrefalván látta meg a napvilágot 1996. augusztus 17-én. Az énekesnő először 2008-ban, a Megasztár 4-ben tűnt fel, ahol a legjobb 200-ig jutott. Három évvel később, a Megasztár 5-ben a legjobb 24-ből esett ki, majd 2012-ben a Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az egyik kereskedelmi csatornához igazolt, ahol a hazai X-Faktor eddigi legfiatalabb mentora lett 21 évesen. Gigi nagy álma volt, hogy egyszer országszerte elismert énekesnő váljon belőle. Mindez sikerült is neki, hiszen 2013-ban az év hazai felfedezettje lett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában