Kulisszák

2022.01.11. 07:00

Lagzi Lajcsi lánya kitálalt, titkokat árult el szülei kapcsolatáról

Galambos Bogi az ünnepi időszakról és szülei kapcsolatáról is nyíltan beszélt. Az is kiderült, hogy a fiatal lány hamarosan fontos mérföldkőhöz érkezik.

Kemma.hu

Forrás: Ripost.hu

Pár hónappal ezelőtt futott zátonyra Galambos Lajos és felesége házassága, be is jelentették, hogy különválnak az útjaik. A híres trombitaművész néhány hete még abban a hitben élt, hogy felesége és családja nélkül kell töltenie az ünnepeket. Az ünnepi időszak eltelt és Lajcsi lányának, Boginak köszönhetően az is kiderült, hogy miként is telt a család karácsonya, valamint az is, hogy mi a helyzet szülei kapcsolatával - számolt be a Ripost a Blikk nyomán.

A trombitaművész legnagyobb félelme végül nem igazolódott be. Ugyan feleségével elváltak, mégsem töltötték külön a szentestét. A három gyermek mellett Boglárka is Lajcsival volt a legszebb ünnepen. Galambos Bogi elárulta, hogy a közelmúltban történtek ellenére a családi egység megmaradt.

– Az, hogy a szüleim kapcsolatában 23 év után volt egy ilyen hullámvölgy, szerintem belefér, és nem változtat azon, hogy mennyire szeretjük egymást, és mi semmit nem érzékeltünk abból, ami történik – mondta a 22 éves lány.

Az is kiderült, hogy Lajcsi lánya hamarosan igazi mérföldkőhöz érkezik, amihez jól jön majd a harmonikus családi háttér: hónapokon belül saját vállalkozást indít. Ruhákat, cipőket díszít kézi festéssel.

A tervek szerint pár hónap múlva kezdem el itthon beindítani a vállalkozást, de csak akkor vágok bele, ha teljesen kész a koncepció. Apu sokat ötletelt velem, sőt, az elején anyagilag is segít

 – fogalmazott Bogi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!