Celeb módra

2022.01.03. 14:20

Berkiék kibékültek szilveszterre, csak Emmácskának volt „uncsi” a buli

A tatabányai származású Berki Krisztián és felesége újra együtt van, Mazsi közös fotókat posztolt arról, ahogy a család a Balatonnál köszönti az új évet.

Kemma.hu

Forrás: Berki Renáta/ Facebook

Családi körben ünnepelték a szilvesztert Berkiék. A Tatabányáról származó Berki Krisztián felesége, Mazsi Instagram-oldalán tette közzé a képeket, amelyeken a házaspár és kislányuk, Emma Katerina látható az alkalomhoz öltözve, ünnepi hangulatban.

Egészséget, boldogságot és sok időt kérek a családommal 2022-től! Boldog és sikeres új évet kívánok Mindenkinek! U.i.: Emmácskának ,,uncsi” a buli.

Berki Mazsi ezekkel a szavakkal kívánt boldog új évet követőinek a bejegyzésében arra is célozva, hogy az egyik képen a kis Emma éppen ásít egyet. Férje közben a napokban válságba került házasságukról beszélt a nyilvánosság előtt.

Mint arról mi is beszámoltunk, a celebpár kapcsolata nemrégiben mélypontra jutott, ám mindketten igyekeztek mindent megmozgatni azért, hogy megmentsék kapcsolatukat és szerelmüket, amelynek gyümölcséért, a kis Emmáért mindent megtennének.

– Az az igazság, hogy én bárkit, bármikor el tudok engedni. Képes vagyok rá, de a csalódás az mindvégig ott lesz bennem. Én magamat okolnám először, ha a kapcsolatom nem lenne sikeres a Mazsival. Nálam nincs olyan, hogy a te hibád. Olyan van, hogy hol hibáztam én, hol hibáztál te, hol hibáztunk együtt – nyílt meg az Rpod Podcast műsorában Berki, aki szerint a házasságuknak kellett ez a mélység, amibe kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!