Nehéz időszak

2021.12.20. 14:00

Válságban Berkiék házassága: a követőik szétszedik a házaspárt

Berki Krisztián és Mazsi Instagram-bejegyzésükben vallottak házasságukról. Követőik vegyes érzelmekkel fogadták posztjukat, szétszedik a párost.

Kemma.hu

Forrás: Borsonline

Nemrégiben született meg Berki Krisztián és Mazsi első közös gyermeke, Berki Emma Katerina. Azt gondolhatnánk, hogy most minden harmonikus és boldog a család életében, azonban kiderült, hogy ez nincs így. A házaspár a HOT! magazin legújabb számában mutatta meg kislányukat, s őszinte vallomást tettek a házasságukról is – számolt be erről a Borsonline.

Berkiék kapcsolata válságba került, azonban  igyekeznek mindent megtenni, hogy megmentsék a családjukat. Erről Instagram-oldalukon is megosztottak egy posztot. Követőik vegyes érzelmekkel fogadták a bejegyzésben írt gondolatokat.

Megmentjük ezt a családot! Amikor egy párnak babája születik, az nagyon sok változást hoz az életükbe. Változik a karakterük, változik az aktuális élethelyzetük, ezért elengedhetetlenül változik a kapcsolatuk jellege. Meg kell tanulni az új helyzetben két új személyiségnek egy új kapcsolódási formában együtt élni. Egy anyát váratlanul érhet a hormonális változással járó lelki megterhelés, ami sokszor alapja a gyermekágyi depresszió kialakulásának. A férfiakban az apává válás folyamata nem automatikusan a szüléssel érkezik, náluk nem a hormonális változás indítja be a szülői érzéseket – olvasható a pár új posztjában.

A kommentelők keményen beleálltak a házaspárba: „Amelyiket meg kell menteni, az már menthetetlen!” – fejtette ki a véleményét valaki. „Mazsi csodálatos anya és így természetes, védi a lányát és vele törődik. Mint apa, akinek már van egy lánya, első pillanatban érezni kell a kötődést!” – írta egy másik kommentelő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!