műsor

2021.10.03. 11:37

Pofont kapott feleségétől a tatabányai színész, Kinizsi Ottó a Dancing with the Stars-ban

Fülledt mozdulatok, buja tánc és egy féltékenységi jelenet zajlott a Dancing with the Stars forgatásán – persze ez csak a műsor része volt...

Kemma.hu

Forrás: TV2 play

Kinizsi Ottó is szerepel a Dancing with the Starsban, ezúttal a tangó volt a porondon. A produkció végén egy nem várt fordulati is történt...

A színész-rendező ugyanis elhatározta, hogy az új feladatot, a tangót nem csak komolyan veszi, de egy igazi filmes sztorit kerekít köré, váratlan csattanóval, írja a Bors. És hát mi más sztorija lehetne egy olyan fülledt táncnak, mint a tangó, mint a hűtlenség?

A történet szerint a tatabányai színész táncpartnere, Szőke Zsuzsa elcsábította Ottót, aki a sztori szerint eközben folyamatosan a feleségét hitegette telefonon, hogy mindjárt hazaér. A meglepetés a tánc végén jött, ugyanis valóban megjelent Ottó felesége, Deutsch Anita, aki „Ez most komoly?” felkiáltással lekever egy pofont a párjának. Nem, nem olyan megjátszottat, hanem igazit.

A színvonalas produkció meg is hozta eredményét. A zsűri értékelése szerint a páros továbbjutott a következő fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!