Evelin

2021.08.25. 15:44

A gyönyörű tatabányai sminkesre több szeretem-projekt is vár

Kutacs Evelin a kamera mindkét oldalán megállja a helyét.

Kemma.hu

Kutacs Evelin a kamera mindkét oldalán megállja a helyét.

Forrás: Beküldött

Kutacs Evelin Tündérszépünk a minap a neszmélyi Hilltopban sminkesként vett részt egy divatfotózáson. Egyre több ilyen munkája is akad neki, így efféle munkáiról, tapasztalatairól is kérdeztük.

– A fotózások során tapasztaltak alapján vágytam szépet alkotni és megtalálni magam. Most azt hiszem, jó úton haladok effelé. Több szeretem-projekt is vár még rám.

– Milyen volt a neszmélyi fotózás?

– Tudtam, hogy profikkal fogok együtt dolgozni, mert már ismertem a modellt, a tervezőt, a fotóst. Itt erősebb sminket készítettem, mert az illett a stílushoz. A fotózásokon egyébként is jellemzőbb az erősebb smink, de a kevesebb néha több, szeretem a visszafogott sminkeket is.

– Mit tanácsolnál azoknak, akik a hétköznapokban sminkelnek?

– Először is azt, hogy használjanak fényvédőt és minőségi termékeket! A mai fiatalok egyébként már nagyon jól tudnak sminkelni, viszont a 30-45-ös korosztály nem mindig. Engem is többen megkerestek már, hogy nem szervezek-e sminkes tanácsadást, így ez is tervben van, miközben továbbra is nagy szeretettel fogadom és várom a szépülni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában