retró

2021.07.25. 15:30

Három zseniális tatabányai fotón Dévényi Tibi, amikor még nem volt bácsi

Dévényi Tibi bácsit sokan a Három Kívánságból ismerik, pedig a hetvenes években már lemezlovasként dolgozott. Például Tatabányán is, egy nem akármilyen bandával.

Kemma.hu

Dévényi Tibi bácsit sokaknak egyenlő a Három Kívánsággal, noha a hetvenes években már lemezlovasként dolgozott. Tatabányán is, egy nem akármilyen bandával.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Raáb/Szűr

Bulifotósunk, Raáb Zoltán évtizedek óta lövi a képeket a rock és a pop fenegyerekeiről. Arhívumából most három különleges felvétel került elő a tatabányai ifjúsági Parkból, 1974-75. tájáról, Dévényi Tibor lemezlovas műsorvezetőről.

A médiaszemélyiség még 30 éves sem volt, amikor a képek készültek róla, és ahogy Raáb Zoli mesélte, műsorközlőként, bemelegítő emberként is bontogatta a szárnyait zenekarok mellett, előtt, annak idején. Így jutott el Tatabányára is. Mintegy 40 percben rockdiszkót „nyomott” a zenekarok előtt. Mielőtt eláruljuk, melyik bandával járt nálunk, lássuk a képeket!

 

Azok tippeltek jól, akik felismérték Schuster Lórit és a P. Mobilt, ők játszanak ugyanis Dévényi Tibi mögött a színpadon, miközben ő valamint nagyon el van gondolkodva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában