modern művész

2020.10.22. 20:10

Sose találod ki, mivel köszönt be az Instagramra a tatabányai színészóriás

A tatabányai születésű, Kossuth-díjas színész halad a korral, és a napokban csatlakozott az Instagram közösségéhez, sőt már a hashtageket is jól használja. Mutatjuk!

Kemma.hu

Reviczky Gábort senkinek sem kell bemutatni. A 71 éves, Kossuth-díjas színész sok szállal kötődik a megyeszékhelyhez: nemcsak tatabányai születésű, de a mai napig aktív részese a város életének. Nemrég részt vett egy szemétgyűjtési akcióban, de máskor is szívesen időz szülővárosában, például pecázik.

A színészóriás pár nappal ezelőtt az alábbi kedves sorokkal tette közzé a fotóját, amivel regisztrált az Instagramra:

„Egy nagy mosollyal indult el a mai napon a hivatalos Instagram oldalam. Örülök, hogy már itt is együtt lehetünk.” – írta.

A tatabányai színész népszerűségét mi sem bizonyíthatná jobban, hogy mindössze néhány nap alatt több száz követője lett, amit ismét képpel és üzenettel köszönt meg.

Reviczky Gábor ráadásul nemcsak posztol, de még az úgynevezett hashtegeket (#) is jól használja, a követői pedig kedves üzenetekkel, szívmelengető sorokkal biztatják a Művész Urat a folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában