edzői értékelések

2017.08.28. 16:33

Doll: Az előző években elkényeztettek a jó játékkal

A Ferencváros trénere a Videoton ellen elszenvedett vereség (3-1) után főként a sok sérültben és a mutatott játék minőségében látta a kudarc okát. Az ellenfél vezetőedzője, Marko Nikolic szerint a győzelem lökést adott a játékosok önbizalmának.

Thomas Doll elmondta, a Vidi csapatának egy átlagos teljesítmény is elég volt a három pont megszerzéséhez, míg részükről hiányzott a minőségi teljesítmény a játékból. Hangsúlyozta, az is hátráltatja a csapatot, hogy nagyon sok a sérült, akik nem tudnak rendszeres edzésmunkát végezni – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

A szakember hozzátette, hogy a most mutatott teljesítménnyel ellentétben az előző években a játékosok elkényeztették a jó játékkal, és bízik benne, hogy mihamarabb számíthat a kényszerpihenőből visszatérő labdarúgóira.

Marko Nikolics, a Videoton trénere úgy gondolja, hogy nagyjából sikerült tartaniuk magukat a mérkőzés előtt eltervezettekhez, és noha szokatlanul hosszúra nyúlt a játékidő – a vihar és az áramkimaradás miatt –, a lényeges három pontot megszerezték.

A játékosok mentalitásával kimondottan elégedett volt, és köszönetet mondott a szurkolóknak is, akik az áramszünet miatt világítás nélkül maradt Pancho Arénában kitartottak a csapat mellett.

(Borítókép: Shutterstock / Laszlo Szirtesi)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!