edzői előzetes

2017.07.27. 14:29

Jocelyn Gourvennec: A Videoton rutinos csapat

A francia Bordeaux vezetőedzője szerint a csütörtöki EL- selejtezőben egy érett csapattal találják majd szemben magukat, de továbbjutnak, ha saját játékukat játsszák.

Gourvennec elmondta, hogy míg a fehérváriak négyszer játszottak már az Európa-ligában, és túlvannak két bajnokin, addig nekik ez lesz az első meccsük. A Videotont tapasztalt csapatnak tartja, olyan játékosokkal, mint Juhász Roland vagy Danko Lazovics.

Szerinte a legfontosabb, hogy ne érezzék a csoportkörbe jutás felelősségét, fel kell szabadítaniuk magukat a nyomás alól, csak erre a meccsre kell koncentrálniuk, és görcsök nélkül focizni.

Hozzáfűzte, az a Videoton előnyére válhat, hogy minden évben selejtezőket játszik a csoportkörbe jutásért, és noha a csapat edzőt váltott, az együttes gerincét alkotó mag megmaradt.

Az első mérkőzést csütörtökön 20.30-tól rendezik Bordeaux-ban, a visszavágóra jövő csütörtökön kerül sor este hét órakor Felcsúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!