Krimi

2024.02.13. 15:05

Hatalmas rendőri készültség Kispesten - fegyverrel fenyegette a családját egy férfi

Február 13-án a XIX. kerület egyik kertvárosi részén a megdöbbent helyiek azt látták, hogy egy Háromszék utcai családi házhoz egymás után érkeznek a rendőrautók. Golyóálló mellényt viselő zsaruk ugráltak ki a járművekből, majd bementek az épületbe.

MW

A helyieket megdöbbentette az eset

Forrás: Metropol

A rendelkezésre álló információk szerint a rendőrséget egy fegyverrel fenyegetőző középkorú férfi miatt riasztotta a házban élő asszony és annak édesanyja, aki megrettent az ámokfutóként hadonászó férfitól. 

A rendőrök megrohanták a házat, ahonnan először a férfit hozták ki, majd kimenekítették a két rettegő nőt is. A környékbeliek szerint egy gyermeket is kihoztak, aki szintén a házban volt az akció idején. 

Egyelőre nem tudni, hogy megsérült-e valaki, de annyi bizonyos, hogy az egyik asszonyt a mentőbe, míg a kihozott férfit egy rendőrautóba ültették be.

Felzaklatta a békés kispesti utca lakóit a fegyverrel hadonászó férfi
Forrás: Metropol

A helyiek megdöbbentek az eseményeket látva:

Nagyon sok rendőr jött, és lezárták az egész utcát. Aztán volt valamennyi kiabálás meg hangoskodás, de a rendőrök nagyon gyorsan és profin csináltak mindent, gyorsan zajlott az egész. Szinte meglepődni sem volt időnk, és már hozták is ki azt a pasast

– mondta az egyik helyi férfi.

A helyszínen még sokáig dolgoztak  a rendőrség munkatársai, az utcabeliek információi szerint a fegyvert keresték:

Keresték azt a fegyvert, amiért a nők szóltak, még a házat is felforgatták, de amíg mi ott voltunk, nem találták meg. Nem tudjuk, hogy volt-e vagy sem

– tárta szét a kezét a megszólaló utcabeli. 

A környékbeliek úgy tudják, hogy a férfi pszichés betegséggel küzd, korábban pszichiátriai kezelés alatt is állt, a történtek előtt nem sokkal engedték el a legutóbbi kezeléséről - írja cikkében a Metropol.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában