Bulvár-celeb

2024.02.20. 12:30

Jákob Zoltán döbbentes fiatalító kezelésen vett részt: íme, az eredmény

Svájcban járt Jákob Zoltán, egy luxusklinikán vetették alá a fiatalító kezelésnek.

MW

Jákob Zoltán tanulmányozza a hatékony fiatalodás lehetőségeit

Fotó: Szabolcs László

A magyar milliárdos úgy érzi, hogy elkezdte visszapörgetni az idő kerekét, és bár még csak az út elején jár, maximális sikerként könyveli el azt, ami eddig történt. Jákob Zoltán a fiatalító programról mesélt, amelyen az elmúlt napokban vett részt, és ahol nemcsak fiatalodott, hanem tanult is a Genfi-tó partján.

Tanulmányútra is ment Jákob Zoltán, nem csak fiatalodni
Forrás: Jákob Zoltán

A milliárdos üzletembert még a hazautazás előtt, csomagolás közben, a svájci szállodai szobájában érte el a Bors. A kérdésre, vajon tényleg megfiatalodva tér-e haza a tanulmányútról, Jákob Zoltán ezt válaszolta:

Magamat is meglepem vele, de tényleg fiatalabb lettem, mint az indulás előtt. Ez matematikai értelemben persze egy vicc, de a fizikumomat tekintve ez egy tény

–  újságolta nevetve Zoli.

Még a súlyából is vesztett

„Kezdeném a súlyommal, 

ami úgy csökkent két kilót, hogy gyakorlatilag nem erőltettem meg magam, sőt folyamatosan töltődtem és sokat pihentem is, pedig rendesen be voltunk táblázva a szakértő csapatom tagjaival együtt.

 Nagyon hamar könnyedebbnek éreztem magam, és annak is örülök, hogy ez a két kiló tényleg eltűnt rólam, és nem arról van szó, hogy másnap visszakúszott a duplája” – nevetett.

Zolit a szakemberek felvilágosították arról is, hogy milyen ásványi anyagokból és vitaminokból van hiány a szervezetében és persze arról is, hogy miből van nemkívánatos többlete. 

Jákob zoltá, Svájc, fiatalítás
Jákob Zoltán Svájcban fiatalodott
Fotó: Jákob Zoltán

Hát persze, hogy a szénhidrát az, amit csökkenteni kellett! Az étrendemből szinte teljesen ki is került, és bevallom, már nem is hiányzik. Egyszerűen nem kívánom a cukros és agyonlisztezett ételeket

– tette hozzá Jákob Zoltán, aki persze kitért arra is, hogy nemcsak a súlyvesztés, de a fittségi szintje növelése is cél lett.

„Igen, kondizni is elkezdtem Svájcban, hiszen a vizsgálatok azt is egyértelművé tették, hogy rendszeres kardió és izomtömeg-növelő edzésekre van szükségem. (...) Ha betartom a programot, hét évvel tovább élhetek! Az edzésterv egyébként egyáltalán nem megerőltető, sőt meglepően kegyes. A hangsúly ugyanis a rendszerességen és nem az erőkifejtésen van” – magyarázta az üzletember, aki a következő három hónapban folyamatosan szedni fogja a klinikán kapott étrend-kiegészítő szereket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában