Bulvár-celeb

2023.08.02. 12:19

Shane Tusup fülig szerelmes, és állítja, hogy sokan félreértik

A volt úszóedző még soha nem érzett olyan szerelmet, mint amit Nagy Viktória Zoé oldalán megtapasztalt.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Ez pedig nem véletlen, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást, sok mindenben hasonlítanak, és a közös érdeklődési kör, valamint értékrendszer is mind erősebbé teszi kettejük kötelékét. Nemrégiben Erdélyben jártak Shane elfoglaltságai miatt, de loptak maguknak néhány szabad órát, amikor nemcsak romantikáztak, de meséltek is egymásról a hot! magazinnak.

Szereti, ha vele megyek, mert én más szemüvegen keresztül nézem őt. Kíváncsi a véleményemre, és ez nekem is jólesik. A mostani előadása azért tetszett annyira, mert a beszélgetőtársa, Bedő Imre (A Férfiak Klubja alapítója – a szerk.) elgondolkodtató kérdéseket tett fel Shane-nek arról, hogy miért tartják őt megosztó személyiségnek, miért láthatják agresszívnak a viselkedését. A párom pedig élőben magyarázhatta el, hogy az izgalom extázisát, amelyet akár a medence szélén élt meg, sokan félreértik. A közönségnek lehetősége volt megismerni őt, hogy mi hajtja, rengeteg pozitív visszajelzést kapott 

– kezdte Viktória.

 

A fiatal sportoló állítja, hogy az edzőteremben nem párként működnek együtt.

Hiszünk a kom­mu­ni­ká­ció­ban, megvitatjuk, ha negatív energiák értek aznap, vagy valami nem jól sikerült. Egymás „töltői” vagyunk és egymás legjobb barátai is! Még nem volt olyan vitánk, amit nem tudtunk megbeszélni. A munkában koncentrálunk, de ha hazamegyünk, Shane érzelmes és romantikus oldala is előjön, amit nagyon szeretek benne

– sorolta a lány. 

 

"Napról napra mélyebb, egyszerűen fantasztikus a kapcsolatunk. Motiváljuk egymást, és amikor csak tehetjük, élvezzük az együtt töltött pillanatokat és a kutyusaink társaságát. Viki édesanyja is gyakori vendég nálunk" - árulta el Shane.

Shane korábban többször is járt már Erdélyben. Az amerikai üzletembert lenyűgözi a hely varázsa és a történelmi emlékek. Hogy mit mondott a magyarokról és a kemény munkáról, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában