pörgős vakáció

2017.08.25. 18:42

Így nyaraltak az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Füstölgő Vezúv, osztrák gleccserek és egyiptomi búvárparadicsom színesítette az Irigy Hónaljmirigy tagjainak nyári vakációját. Varga Győző olasz körutazáson kalandozott családjával, Papp Feri Egyiptomban merült el párjával az élményekben, Kabai Laci pedig a többiekkel ellentétben a télbe, az osztrák hegyekbe menekült a nyárból.

Aktív nyaralással pihenték ki az év fáradalmait az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Míg a népszerű banda nagy része határon innen lazított a nyári leállásban, addig Varga Győző, Kabai Laci és Papp Feri nyakába vette a világot. Győző olasz körutazáson kalandozott családjával, Feri egyiptomi búvárparadicsomban járt a párjával, Laci pedig a többiekkel ellentétben a télbe, az osztrák hegyekbe menekült a nyárból.

Varga Győző olasz körutazásáról mesélt:

„Szeretünk felkerekedni és menni, amerre csak lehet, ezért idén olaszországi körutat terveztünk be. Jártunk Nápolyban, Sorrentóban, Pompeiben, Positanóban és a Vezúvnál is. Fiam nagy szívfájdalmára pont akkor pusztított a nagy erdőtűz a Vezúvnál, amikor érkeztünk, így nem tudtuk megnézni a krátert, mivel minden le volt zárva, füstölt a Vezúv oldala.”

„Mi már nem nagyon bírjuk a kánikulát; akármekkora a hőség, mi ugrálunk és tombolunk a színpadon. 10 évvel ezelőtt fordult elő először, hogy a tengerparti napozás helyett télies kikapcsolódást választottunk, de ez volt életünk legjobb döntése. Idén a 3000 méteres gleccserek társaságában, a Wolfgang tavon csónakban, a Silberkar szurdokban, és Európa legmagasabb függőhídján állva is sikerült kikapcsolódnunk a friss levegőben.”

– sorolta élményeit Laci.

Kabai Laci szinte levegővétel nélkül áradozott idei nyaralásának érdekes helyszíneiről, ahová közösen utaztak feleségével, Krisztinával. Az osztrák hegyvidék körbeutazásához egy korábban – az ausztriai Wagrainban – szerzett téli síélmény hozta meg a kedvüket.

Papp Feri igazi tengerparti kikapcsolódásra vágyott párjával, így egészen Egyiptomig repültek.

„Egy hetet töltöttünk Sharm el Sheikhben a barátnőmmel. Érkezésünk előtti héten történt egy tragikus terrorcselekmény Hurghadán, mi viszont ebből szerencsére semmit sem érzékeltünk, ugyanúgy sétálgattunk a városban. Azt persze láttuk, hogy minden nagyjából 30%-on működött, kevesen voltak a szállodákban és a beacheken, de mi nagyon jól éreztük magunkat így is.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!