Gazdaság

2011.03.30. 10:45

Menedzser találkozó a tatabányai üzleti főiskolán

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség „KISZÖV” rendezésében kedden előadássorozatot tartottak a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján.

P. J.

A fórum résztvevőit dr. Petőcz Erzsébet, a KISZÖV ügyvezető igazgatója köszöntötte, majd szólt arról, hogy a szervezet több mint 13 milliós uniós és állami támogatást nyert a menedzsertalálkozók megrendezésére, amelynek első állomása a MÜTF volt.

Nagy Zsolt pályázati szakértő előadásában kilenc témakörben, pályázati típusban foglalta össze azokat a lehetőségeket, amelyek csak magában a Közép-dunántúli régióban támogatást élvez. Kiemelte, rossz szemlélet az, hogy megnézzük mire van pénz, és aszerint pályázunk. Sokkal fontosabb, mire fogjuk használni a beszerzett eszközöket, a  létesítményeket. Ez a fajta megközelítés a létező piaci igényeken alapuló beruházásokat eredményez.

Barsi Márta, a regionális munkaügyi kirendeltség és szolgáltató központ vezetője a cégeket fokozottan érintő foglalkoztatás segítő támogatásokról számolt be. 

P. J. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!