Friss hírek

2004.11.18. 09:45

Tóth András: alaptalan hír, hogy a CIA bírálta volna a magyar hírszerzést

A polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár szerint semmi alapja nincs annak az egyik bulvárlapban csütörtökön megjelent hírnek, miszerint az amerikai Központi Hírszerző Hivatal (CIA) nullára értékelte volna Magyarország nemzetközi terrorizmussal kapcsolatos hírszerző munkáját.

BAMA

"Nagyon szakállas tévhit, aminek természetesen semmi alapja nincs - nyilatkozta ma reggel Tóth  András.

Hozzátette: pont fordított információkkal rendelkezik, "néha  majdnem az a kellemetlen, amilyen mértékben feldicsérik a magyar  szolgálatok teljesítményét, a magyar szolgálatok együttműködési  készségét és konkrét elemző-értékelő munkáját"

A magyar szolgálatok értékes hozzájárulást adnak a terrorizmus  elleni harchoz, amelyet nagyra értékelnek a NATO különböző szintjein  - közölte.
  
Kende Péter - a titkosszolgálatokkal foglakozó könyve  megjelenése kapcsán - a Blikk című lapnak azt nyilatkozta, hogy a  CIA nullára értékelte Magyarország nemzetközi terrorizmussal  kapcsolatos hírszerző munkáját.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!