Kemény szavak

2022.12.10. 07:00

„Ronaldo csak egy dagadt ember” - állítja az aranylabdás

Az aranylabdás Kaká azt állítja, hogy Brazíliában Ronaldóra kevésbé néznek fel úgy, mint a világ többi területén – hívta fel a figyelmet a Givemesport a BeIN Sportsra hivatkozva.

H.I.

Kaka erős szavakat használt

Forrás: AFP

Kaká úgy nyilatkozott, hogy Brazíliában a sztárok, mint például Neymar, nem kapják meg azt a tiszteletet, mint amit megérdemelnének. Ezt pedig egy ronaldós hasonlattal vázolta.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

„Furcsának tűnhet kimondani, de sok brazil ember nem is szurkol a válogatottnak. Ha most Ronaldo itt elsétálna, akkor felkapnánk a fejünket, hogy ki van itt. Brazíliában viszont ő csak egy utcán sétálgató kövér ember” – fogalmazott.

„Brazíliában sok szó esik Neymarról, viszont azok a hangok negatívak. Talán a politika játszik ebben szerepet, de mi brazilok néha nem ismerjük fel az értékeinket – árulta el az egykori klasszis. – Természetesen sokan imádják nálunk Ronaldót, ahogy én is, de másképpen tisztelik nálunk, mint külföldön. Azt tapasztalom, Brazílián kívül jobban elismerik őt.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!