Labdarúgó-világbajnokság

2022.11.22. 18:23

Nehéz mérkőzéssel indítanak a németek

Szerdán négy mérkőzést rendeznek ismét a vb-n.

H.I.

Szerdán 14 órakor Németország és Japán küzdelmét követhetjük figyelemmel a katari vb-n. Ezzel együtt az E-csoport küzdelmei is elkezdődnek. Németország többek szerint esélyes lehet egy éremre, bár való igaz, hogy a válogatott kerete kissé elmarad az elmúlt évekhez képest, azonban így is nagyon erősnek tűnnek Müllerék. 

Gyakorlatilag minden játékos Európa csúcsbajnokságaiban játszik, így nincsenek ismeretlen nevek. A japánok keretében már más a helyzet, de itt is vannak ismerős arcok. A védelemben Nagatomo Olaszországban légióskodott évekig, Takefuszo pedig az Arsenal labdarúgója. 

Egy sorral előrébb Takumi Minamino a Fradi korábbi El-ellenfele, a Monaco játékosa, Kubo pedig a Socieadad alapembere. A két válogatott legutóbb 2006-ban vívott egymással, akkor egy felkészülési mérkőzés keretében 2-2-re végeztek. 

Ami az esélyeket illeti: a németek győzelmére 1,5-szörös szorzót kínálnak a fogadóirodák, ami alapján bátran kijelenthető, hogy Hansi Flick csapata az esélyes. A németekről egészen friss élményeink lehetnek, hiszen a Nemzetek Ligájában kétszer is játszott a magyar válogatott ellen a Nationalelf, akkor két meccsen négy pontot szereztek Szoboszlaiék. 

E-csoport, 1. forduló
14 óra: Németország-Japán

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!