Ceremónia

2022.11.21. 03:08

Egy tatabányányi ember nézte a vb megnyitóját, mutatjuk, mit láttak +fotók, videó

Látványos show vezette fel a Katar–Ecuador nyitómérkőzést a 2022-es labdarúgó világbajnokságon, amelyen Morgan Freeman egy filozofikus kérdést is feltett a helyszínen tartózkodóknak, s mindenki másnak is.

Kemma.hu

Morgan Freeman amerikai színész (b) és Ganim al-Muftah, a negyedtestű fiú, inlfuenszer, a vb nagykövete

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ronald Wittek

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb katari stadionban nem hogy Tatabánya, de Tatabánya és Dorog teljes lakossága elférne, a nyitómeccsem és a megynitó ceremónián pedig az is kiderült, hogy a második legnagyobb al Bayt-ban tényleg elférne a megyeszékhely. A helyszínen ugyanis bemondták, hogy a hivatalos nézőszám elérte a 67 ezret, amely megegyezik Tatabánya lélekszámával. 

Na de mit is látott az a 67 ezer ember al-Horban? Nos, azt, ahogy kikap a házigazda Ecuadortól. 

De előtte még magasan szálló La'eeb-et, ami nem más, mint a vb kabalafigurája, látványos show-t, a BTS koreai popzenekar sztárját, Jung Kookot, illetve az amerikai filmcsillag Morgan Freemant, valamint az influenszer-példakép negyedtestű fiút: Ghanim al-Muftah a hollywoodi sztárral szerepelt a színpadon. 

– Ami itt egyesít minket ebben a pillanatban sokkal nagyobb, mint ami megoszt minket. Hogy érhetnénk el, hogy ez tovább tartson mint a mai nap – fogalmazott Morgan Freeman.

A kabalafigura egyébként a nemzetek szimbólumaival együtt hasította az eget, és persze a tűzijáték sem maradhatott el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!