Foci-Eb 2020

2021.06.30. 13:51

Életem végéig elkísér majd ez a kihagyott helyzet – Thomas Müller

Mint ismert, Anglia 2–0-ra legyőzte Németországot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, a Wembleyben. A kiesést követően a németek két világbajnok játékosa, Mats Hummels és Thomas Müller is saját Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak.

„Ennyi volt. Itt ülök a buszon és tudatosult bennem, hogy véget ért számunkra az Európa-bajnokság – el sem akarom hinni. Ez egy óriási csalódás mindannyiunk számára, hiszen úgy fejeztük be a tornát, hogy a négy meccsünkből mindössze egyet nyertünk meg. Ha ezt nézzük, sajnos megérdemeltük a kiesést. Másrészt viszont azt hiszem, hogy az elmúlt pár hétben igazi csapatként működtünk együtt, segítettük egymást és jól éreztük magunkat. Éppen ezért azt gondoltam, hogy lesz esélyünk a torna megnyerésére, ami a mai nap után elég furcsán hangzik” – írta saját Instagram-oldalán az angolok elleni kiesést követően a világbajnok német válogatott védő, Mats Hummels.

Ugyanezen a platformon öntötte ki szívét a kiesést követően Thomas Müller is, aki a mérkőzés hajrájában, egygólos angol vezetésnél puskázott el egy óriási ziccert.

Életem végéig, az álmaiban is elkísér majd ez a kihagyott helyzet. Azért él és dolgozik egy profi labdarúgó, hogy lehetősége legyen hasonlóra egy ilyen presztízzsel bíró meccsen, s eksztázisba ejtsen a góljával egy egész futballnemzetet. Ezt a lehetőséget én most elszalasztottam, s ez pokolian fáj. Különösen azért fáj, mert a német szurkolók a nehéz pillanatok ellenére is kiálltak mellettünk végig az Európa-bajnokságon, mi pedig nem tudtuk ezt meghálálni”írta Müller.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!