Kemma.hu videó

2024.03.27. 06:50

Hívatlan vendég bukkant fel a megyei focimeccsen +fotók, videó

A Komárom-Esztergom vármegyei területi harmadosztály egyik mérkőzésén pályára lépett valaki, akire senki nem számított. Fotósunk szerencsére megörökítette a pillanatot.

Túri Csaba

A mögöttünk hagyott hétvégén teljes fordulót rendeztek a megyei foci küzdelmeiben, ezeknek az eredményeit ITT, ITT és ITT lehet megnézni. A megye három déli csoportjában rendezett Bana-Bakonyszombathely azonban tartogatott egy nem várt eseményt is a labdarúgáson kívül. Történ ugyanis, hogy egy kutya pályára lépett, mikor már javában zajlott a találkozó.

Kis ideig eggyel többen voltak a pályán a megyei focimeccsen
Kis ideig eggyel többen voltak a pályán a megyei focimeccsen
Fotó: Viszló Balázs

A focistákat és a játékvezetőt annyira nem zavarta meg a jelenet, hogy félbe kelljen szakítani a mérkőzést, pedig a házi kedvenc nem egyszerűen csak felszaladt a pályára, majd onnan le. Látszólag jól szórakozott, szaglászott egy kicsit az egyik kapu előtt, miközben a játékosok tették a dolgukat, mintha mi sem történt volna. A nézőtérről közben kiabáltak a vélt gazdának, hogy hívja le az ebet, de a felszólításra senki nem hallgatott. Vélelmezhetően nem a közönség soraiban kellett keresni a kutya gazdiját,  a négylábú minden bizonnyal a faluból érkezett egyedül megtekinteni a párharcot.

A banaiakat nem zavarta meg a jelenet, 4-1-re legyőzték a látogatókat. Lehet, hogy az idegen kutya hozott nekik szerencsét. Ezek után talán fontolóra vehetné a klub vezetősége, hogy a csapatnak legyen egy új kabalaállata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában