Öregfiúk

2024.04.27. 07:46

Curtis elárulta, hol focizik majd a jövőben

A rapper fekete-fehéren megüzent, amit bizonyára sok futballrajongó várt már. Curtis nem akármilyen sorozatba vág bele hamarosan.

Wágner Zsanett

Curtisről  vagyis Széki Attiláról talán kevesen tudják, hogy nem zenészként, hanem focistaként kezdte pályáját. Az Újpest és a Kecskemét csapatában is játszott, és a mai napig óriási Újpest-rajongó: ő a labdarúgócsapat hivatalos arca is.

A rapper fekete-fehéren megüzent, amit bizonyára sok futballrajongó várt már. Curtis nem akármilyen sorozatba vág bele hamarosan
Curtis és az UTE Öregfiúk bejárják az országot
Fotó: Hatlaczki Balazs / Forrás: MW

A minap közzétette közösségi oldalán, hogy csapatával hamarosan érkezik as bányászvárosba. Mint írja, az Újpest FC Öregfiúk játszanak majd Oroszlányban is. A jelen állás szerint a nyár elején lépnek pályára.

A rapper 2023 novemberében már járt a környéken. Akkor az Opus Tigáz Tatabánya - Újpest Magyar Kupa mérkőzésre ő, PS Ogli és Kabát Peti is ellátogatott.

2022-ben ennél viccesebb dolog történt Széki Attilával. Akkor Komáromot és a Baranya vármegyei Komlót keverte össze egy koncertjén. Úgy látszik egyébként, hogy Komló több sztárt is zavarba hoz, nem sokkal korábban a Komárom-Esztergom vármegyében élő Varga Irén (avagy Mahiana Rosszallo) kötött ki a Baranya megyei településen, miközben Heves megyében Kömlőn lett volna fellépése. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!