Választás

2024.04.22. 16:59

Gál Csaba a sportszerűséget hiányolja

Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai polgármesterjelöltje a sportszerű kampányra hívta fel a figyelmét hétfői Facebook-posztjában.

Kemma.hu

Szombaton kezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányának időszaka. Beszámoltunk arról, hogy a Fidesz-KDNP a jelöltállításhoz szükséges aláírásokat vármegyénk több településén már szombaton összegyűjtötte. Gál Csaba is tudatta azt, hogy Tatabányán is néhány óra alatt gyűjtötték össze a kormánypárti jelöltek az induláshoz szükséges szignók többszörösét.

Gál Csaba (2)
Gál Csaba és pártja a sportszerű, a szabályok adta lehetőségen belül mozgó kampány és választások híve Fotó: Flajsz Péter/24 Óra

Hétfőn Gál Csaba, Tatabánya-Óváros és Alsógalla önkormányzati képviselője, a Fidesz-KDNP frakciójának vezetője, polgármesterjelölt azt hangsúlyozta, hogy pártja a sportszerű, a szabályok adta lehetőségen belül mozgó kampány és választások hívei, ezért kérdéseket vet fel benne, hogy az aláírásgyűjtés megkezdésének napján kezd el reklámozni "valami uniós projektet" a város. 30 000 példányban, a polgármester fotójával és szlogenjével, az önkormányzat pénzén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában