Sztárvilág

2009.09.20. 11:00

Megint apa lesz a hóhányó színész!

Colin Farrell ismét apai örömök elé néz. A cseppet sem józan életviteléről ismert színész egy filmfesztivál kellős közepén kotyogta el, hogy áprilisban gyermeke születik legújabb barátnőjétől.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ne mondjátok el senkinek: Gyerekem születik!!!
[/caption]Megint gyermeke születik a színésznek. Új barátnője – aki nem mellesleg kolléganője is – a lengyel származású Alicja Bachleda, aki áprilisra várja közös gyermeküket. A gyermekáldással kapcsolatos pletykák már régen felmerültek, hivatalosan azonban csak nemrég - egy filmfesztivál alkalmával - jelentette be a sztárpár a hírt. Farrel állítja: alig várja, hogy újra babázhasson:
- Igen, ismét apa leszek. Nagyon izgatott vagyok! Semmi sem lehet izgalmasabb ennél. Alig várom a most következő dolgokat, még a piszkos pelenkák cserélést is – örvendezett a filmsztár egy amerikai magazinban.

A baba egyébként Bachleda első gyermeke lesz, míg Farrellnek már van egy öt éves kisfia előző barátnőjétől, Kim Bordenave-től.



Közös forgatás


Az ír színész és párja az Ondine című film forgatásán melegedtek össze. Igaz, pletykák szerint már régóta össze-összejárt új barátnőjével, miközben előző kedvesével, Emma Forrest írónővel sem szakított…

Nem éppen mintaapa


Talán épp emiatt, (bosszúból, vagy csak féltékenységből) állítja róla az ex lépten-nyomon, hogy Farrell nem éppen egy mintaapa. Bordenave épp emiatt kikötötte, Colin csak úgy viheti el hétvégére a gyereket, ha nem ő, hanem egy megbízottja megy a srácért...

Ajánljuk még:

- Meleg öccsét vezeti oltár elé Colin Farrell! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!