Sztárvilág

2009.06.20. 07:00

Eltalálta Ámor nyila a Barátok közt sztárját!

Csomor Csilla nyert egy hajót. A Barátok közt Berényi Zsuzsája nem szerencsejátékon, hanem egy golfversenyen jutott hozzá a vitorláshoz. De nem csak emiatt alakult szerencsésen az RTL Klub sztárjának élete, a Barátok közt-be is visszatér.

Kiskegyed Online

- Íme az új szerelmem! Nem a kapitány, hanem a hajó! A tavalyi Golf Star gálán a "Longest Drive" kategóriában én nyertem. Egy hétig bérelhetem kapitányáva együtt ezt a hatszemélyes hajó. - lelkendezett az RTL Klub sztárja.

Csomor Csilla nemcsak a golfban, hanem a színházban is igen sikeres volt az elmúlt évad. Négy bemutatója is volt, köztük önálló estje, az Édes Rózám. Miközben Csilla sikert sikerre halmoz hobbijában és a szakmájában, magánélete is fordulóponthoz érkezett.



A magánélet tabu!

- Nem vagyok egyedül, nem leszek egyedül, nem fogok bezárkózni – foglalta össze röviden az RTL Klub sztárja.

Csilla a Reflektor magazinban elmondta, hogy a közelmúltban valóban véget ért 9 éves kapcsolata, de magánéletéről a továbbiakban sem szeretne beszélni.
- Nem szeretnék abba a körbe tartozni, aki a magánéletét a címlapon tárgyalja, úgy gondolom, hogy úgy méltó valami ehhez a történethez, hogyha ez a miénk, a mi kettőnké. - foglalta össze a színésznő.

Csomor Csilla tehát jól van, és a sikeres színházi évad után nagyon örült annak, amikor megtudta, hogy négy és fél év után Berényi Zsuzsa ismét visszatér a Barátok közt-be. Ezúttal fia, Dani feltűnése okoz súlyos bonyodalmakat.

További cikkek a színésznőről és a Barátok közt sztárjairól:

- Sztárok vendégségben >>>

- Szabó Erika megszenvedi a szakítást >>>

- Ábel Anita és Csomor Csilla fogyásának a titka >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!