Sport

2011.02.06. 10:04

Diadal a viharsarokban

A Békéscsabán rendezték meg az idei Teremlabdarúgó-Diákolimpia (futsal) országos döntőjét a V-VI. korcsoportban. szűkebb hazánkat a Bánki és Fellner tanintézmények diákjai képviselték.

K. T. J.

A tatabányai gárda megyei győztesként vehetett részt a tornán és  végül húsz csapat közül az előkelő  ötödik helyen végzett. 
Pedig nem kezdődött fényesen a tatabányaiak „bemutatkozása”: az első mérkőzésen a végül csoportgyőztes Váctól kaptak ki.

Később a Miskolc, és a Salgótarján együttesét verték meg, majd döntetlent játszottak a Debrecennel. Csoportmásodikként a későbbi diákolimpia-bajnok Kaposvártól szenvedtek vereséget, pedig a félidőben még 0-0 volt az állás, sőt 2-1-es somogyi vezetésnél még az egyenlítési lehetőség is felcsillant...majd elszállt.

Végül a bánkisok az 5-8 helyért játszottak, ahol előbb a Nagykanizsa gárdáját győzték le büntetőkkel, majd a házigazda Békéscsabát. A tatabányai alakulat – Ferenczi Tamás és Wéber Balázs tanítványai így az 5. helyen végeztek, amely szép sikernek számít a viharsarokban.

A tatabányai csapat névsora: Novák Csaba, Bencsik Milán, Nagy Henrik Zsolt, Míg Győző, Szabó Richárd,Gallai  Dávid, Hajzer Gergő, Németh Zoltán, Busai András és Ténai Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!