Sport

2010.03.01. 13:50

Két arany, egy ezüst a kupában

Címkék#Tatabánya

A mozgáskorlátozottak fekvenyomó Magyar Kupáját Tiszaújvárosban rendezték a hét végén. A tatabányai Dinamic Klub három versenyzővel képviselte magát a rangos sporteseményen. Dudás Nikosz 48 kilóban 75 kg-os nyomással első helyezett lett.

P. J.

Kotormann László a 67 és félkilósak között 127,5 kg-ot teljesítve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. A 110 kilós Babócsik Sándor 170 kilogrammot nyomott, és az ő nyakába ezüstérmet akasztottak.
Edzőjük, Németh József megelégedéssel szólt tanítványai produkciójáról: – Mindhárom versenyző remekül kezdte az évet, egyéni csúcsokat nyomtak.

Sanyi nagyon sokat fejlődött, bekerült a válogatottba és készülhet az augusztusi világbajnokságra. A tizenöt éves Dudás Nikosz, valamint Laci az úgynevezett B-válogatottnak lett a tagja, ők az Európa-bajnokságra hangolhatnak. Emellett Nikoszra még a junior válogatottban is számítanak. A három tehetséges versenyzőtől ebben az évben további kiváló eredmények várhatóak.

Dudás Nikosz 48 kilóban 75 kg-os nyomással első helyezett lett. P. J. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!