Sport

2009.09.12. 18:07

Udvari elhódította a kupát

Címkék#Tatabánya

A nyáron sem pihentek a Tatabányai SC ökölvívói, három alkalommal szerepeltek nemzetközi találkozókon Németországban. Az ifjú tehetségesek tapasztalatot szereztek és az ökölvívó-szakosztály hírnevét is öregbítették a nemzetközi porondon való szerepléssel.

Hamburger Kinga

A közelmúltban Tatán, az újjáalakult boksz club meghívására boksz gálán léptek szorítóba, majd a nyíregyházi Sóstó-fürdő területén szervezett versenyen mérték össze tudásukat a fiatalok. Az országból huszonhárom egyesület, száztizenhét versenyzője lépett kötelek közé a megmérettetésen.

A megyei indulók kiválóan teljesítettek, izgalmas mérkőzéseket vívtak egymással, a viadal végén Udvari Attila 81 kg-ban megnyerte a kupát.
A huszonhat évesen, tragikus körülmények között elhunyt sportoló, Kol Ferenc tiszteletére rendezett Kol Ferenc emlékversenyen is részt vettek a TSC fiataljai. A versenyzőket Rózsa András és Pulai János készítette fel a találkozókra.

A Németországban szerepelt csapat tagjai

Varga Tamás, Mikite Dániel, Szemők István, Bíró Ádám, András Nikoletta, Tar Sándor, Knoll Dezső valamint Mohos Tibor.

A tatai boksz gála résztvevői: Hollósi Anikó, Tar Sándor, Szabó Zsolt, Nagy Péter, Mikte Dániel, Magyari Ferenc, Bíró Ádám és Udvari Attila.

A Kol Ferenc emlékverseny indulói: Tar Sándor, Mohos Tibor, Szabó Zsolt, és Knoll Dezső.

A tatai boksz gála résztvevői: Hollósi Anikó, Tar Sándor, Szabó Zsolt, Nagy Péter, Mikte Dániel, Magyari Ferenc, Bíró Ádám és Udvari Attila.

A Kol Ferenc emlékverseny indulói: Tar Sándor, Mohos Tibor, Szabó Zsolt, és Knoll Dezső. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!