Sport

2009.01.13. 17:38

Díjak után megy a munka

Kijutott a jóból az elmúlt időszakban a tízszeres bajnok Esztergomi Vitézek Suzuki együttesének. Szőlősi László játékos-edző legénysége jól áll a bajnokságban, megy a szekér a nemzetközi porondon is, Novák Péter lett az év legjobb rögbise.

Kovács Eszter

Aztán jött a Komárom – Esztergom megyei Prima Primissima díj, majd a legfrissebb elismerés: Esztergom Város Önkormányzata szép emlékplakettet adományozott a 2008-ban 25 éves klub játékosainak. A kitüntetést ünnepélyes keretek között adta át Németh József alpolgármester a csapattagoknak és vezetőknek.

Olyan sokáig azért nem ünnepeltek a Vitézek, hiszen már javában készülnek az újabb feladatokra. Tornatermi illetve szabadtéri edzéseket végeznek az időjárás függvényében. A keretben nem történt változás, vannak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, de mindenki készül a folytatásra, melyet természetesen az élről vár a királyvárosi gárda a legmagasabb osztályú bajnokságban.

Szombaton tartják a tisztújító közgyűlést, melyen elhangzik a 2008-as szakmai illetve pénzügyi beszámoló, valamint évértékelések is szerepelnek a programban: Neuzer András veszi sorra az esztendő eseményeit, majd a korosztályos együttesek trénerei is szót kapnak. A közgyűlés sem múlhat el díjazás nélkül, az év legjobb játékosait jutalmazzák majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!