SÉTA

2010.11.06. 09:00

Friss alma az ebédlőben

A Zsigmondy Vilmos Gimnázium diáktanácsába osztályonként 2-2 tanuló jut be. Őket az osztály szavazással, vagy a tanulmányi átlag alapján az osztályfőnök választja ki.

Varga Dóra, Apáthy Vivien (Zsigmondy középiskola)

A közelmúltban megrendezett diákönkormányzati (DÖK) elnökválasztáson két jelölt indult. Rájuk a DÖK-tagok szavaztak. A választást Szabó Kata 11/C-s tanuló nyerte meg egyik osztálytársával szemben.

Az önkormányzatot vezető Kenyeres Erika tanárnő feladata, hogy a diákok ötleteit megvalósítsa, hogy felpörgesse a diákéletet, illetve megszervezze az intézményi programokat.
Erika tanárnő fontosnak tartja a DÖK-tagok közötti szoros kapcsolatot és barátságot, ezért közös összejöveteleket is szervez nekik.

A Diákönkormányzat fő feladata, hogy változatos programjaik segítségével mindenki jól érezze magát az iskolában. Nagy kihívás a mindennapok egyformaságát színesebbé tenni.
A DÖK-tagoknak köszönhetjük az év végi retro bulit, ami hihetetlenül jól sikerült, a Zsigmondy-napi programokat, a király- és királynőválasztást, azt, hogy tavaly télen minden nap friss alma volt az ebédlőben, valamint azt, hogy a csibetárbor évről évre sikeresebb.

A diáktanács tagjainak köszönettel tartozunk, hiszen fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy jól érezzük magunkat és, hogy a gimire a későbbiek során szép ifjúkori élményként emlékezzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!