Várgesztes

2022.03.12. 15:00

Lépcsőt, padokat újítottak fel

Címkék#faültetés

A közterületi tájékoztatótáblák tetőinek felújítását is tervezi a település.

S. G.

A Várgesztesért Közalapítvány fő célkitűzése az önszerveződő klubok, szervezetek támogatása a sport, a kultúra, a környezetvédelem területén, s minden olyan tevékenység, amely segíti a falubeliek mindennapjait, erősíti a kötődésüket a településhez. Számos kezdeményezés valósult meg huszonnyolc esztendő alatt, a civil szervezetek mellett a falu gyermekeit is rendszeresen támogatják a legkisebbektől egészen a diplomájukat szerző fiatalokig. 

Bár az elmúlt év az élet minden szereplője számára igencsak nehéznek bizonyult a pandémia miatt, Kluber János kuratóriumi elnök úgy véli, hogy sikeresen teljesítették, hiszen a szerény anyagi lehetőségeik ellenére sem szakadtak meg a hagyományos támogatói folyamatok, a faluszépítési tevékenységüket pedig sikerült bővíteni – olvasható a település weblapján. 

Az újszülöttek tiszteletére folytatták a rózsafaültetést, a Mária-szoborhoz vezető lépcsősort sikerült kicserélni, a padokat megújítani, és tervezik többek között a közterületi tájékoztatótáblák tetőinek felújítását is.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!